pc-ipad-telefoon

 

Webdesignbureau
Droom van het Platteland

Uw partner voor uw online zichtbaarheid, reclame, drukwerk en social media campagnes. Alles onder één dak en dat is wel zo gemakkelijk.

offerte-button-wit

Riegheide-groot

Project: Een nieuwe website voor "De Riegheide"

Over de Riegheide

De Riegheide is een kampeerboerderij en SVR Camping in Schoonoord, tegenover het bekende 'Rij maar an'. De Riegheide dankt zijn naam aan de "rieg'n" (rijen) heide die plaats hebben gemaakt voor de kampeerboerderij in 1965.

Er zijn 30 campingplaatsen en in de drie kampeergebouwen "Ellert", "Brammert" en "Marieke", is er plaats voor totaal 160 personen.

 

In het voorseizoen komen vooral jongeren (groep 7 en 8) met schoolreisjes naar het mooie Schoonoord. In het hoogseizoen staat de camping vol met campinggasten.

 

Er is voor iedereen op en om de camping voldoende te doen. De Riegheide ligt in een mooie omgeving waarbij uitstapjes naar de natuurplas "Kibbelkoele", een bezoek aan het dierenpark Emmen of het genieten van de prachtige natuur een must zijn. 

Bezoek de site op: 
www.deriegheide.nl

Wilt u ook een website?

Button-offerteaanvragen

Over de opdracht

De eigenaren van de Riegheide, Rianne en Frank hadden al een website. Maar ze vonden dat deze nodig aan vervanging toe was. Een bekende van ze had de site gemaakt en in praktijk bleek het soms lastig om de site up-to-date te houden. En ook campinggasten gaven het aan: "De camping is eigenlijk veel mooier dan je op de site kunt zien!". Kortom, er moest iets gebeuren.

 

De wensen van Rianne en Frank waren dat de site wel wat moderner, vrolijker en speelser mocht. Het gemakkelijk bijhouden/actueel houden van de website daarnaast ook een belangrijke voorwaarde.

Op basis hiervan is het nieuwe ontwerp gemaakt. Uitgangspunt waren de drie figuren uit de legende 'Ellert en Brammert'. De eigenaren hadden de kampeergebouwen naar de drie hoofdpersonen vernoemd maar eigenlijk kwamen deze figuren verder nergens terug.  

 

Ook social media was een punt van aandacht. Zelf gebruiken Rianne en Frank nog geen social media zoals bijvoorbeeld Facebook. Door het mogelijk te maken om op 'Vind ik leuk' te klikken kunnen anderen de webpagina's van de Riegheide delen, ondanks dat zij zelf (nog) niet op Facebook te vinden zijn.

 

 

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Heeft u plannen voor een nieuwe website? Die ook nog eens goed gevonden moet worden in de zoekmachines? Wilt u een nieuw logo, briefpapier of visitekaartje? Of toch liever een poster of advertentie? Onder het genot van een bakkie koffie en onder het motto 'niet lullen maar poetsen', kom ik graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking en uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Ook 's avonds of in het weekend.

yvonne-wieringa-dvhp.nl

 

Uw contactpersoon:

Yvonne Wieringa
Online marketing specialist
M: 06-10373793
E: info@dvhp.nl

button-afspraak-maken-yvonne

 

 

 

 

 

 

WAAROM KIEST U VOOR DROOM VAN HET PLATTELAND

uspimage

vinkje-groen

Regionale expertise

 

vinkje-groen

Altijd één contactpersoon

 

vinkje-groen

Laagdrempelig

 

vinkje-groen

Vaste prijzen, geen verassingen achteraf

vinkje-groen

Uitstekende service, alles in overleg

 

vinkje-groen

Ook buiten kantoortijden bereikbaar

 

vinkje-groen

100% tevredenheidsgarantie

 

vinkje-groen

Snelle oplevering

 

button-offerte-aanvragen-blauw

Vele bedrijven gingen u voor, neem een kijkje in het portfolio voor referenties.

 

 

Meteen contact

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres

Bericht:
Ongeldige invoer

Captcha(*)
Captcha
Ongeldige invoer

Adres

Droom van het Platteland

Stuifzandlaan 6
7764 ATZandpol

E-mail: info@dvhp.nl
Tel: 0591-226497
Mobiel: 06-10373793
BTW-nr: NL102530506B01
KvK-nr: 50104004