All Best Campers - Schoonebeek

Webdesign, Reclame, Drukwerk 
en beter vindbaar in Google (SEO)

T: 0591-226497 | E: info@dvhp.nl

  Over All Best Campers 

  All Best Campers is een camperverhuurbedrijf. Zij bestaan sinds 2014 en verhuren een drietal campers. Zo is er een camper Dethleff 1 (4 personen), een Dethleff 2 (4-personen) en een Knaus (6-personen) voor de verhuur. Zij bevinden zich met hun bedrijf in het Drentse Schoonebeek.

  Over de opdracht

  Een nieuwe website

  Een website was er al. Maar deze was door een familielid gemaakt. Een uitstekende eerste opzet, echter werd deze website niet goed gevonden in zoekmachines. Alleen de homepagina werd maar door Google gevonden. Daarnaast wilden de eigenaren het design iets moderner met een frisse uitstraling. Een reserveringsformulier moest er daarnaast ook in komen. Het resultaat is een mooie en frisse website die geheel naar wens is. De website wordt nu goed gevonden in Google en daarnaast is de website ook heel goed op tablet en telefoon te bekijken. De website is responsive (dat wil zeggen dat deze meeschaalt). Een must voor deze tijd! De website kunt u hier bekijken: www.allbestcampers.nl

  Een nieuw logo

  Naast een nieuwe website werd het ook tijd voor een nieuw logo. De beide eigenaren van All Best Campers hebben ons gevraagd om een nieuw logo te ontwerpen die modern is en past bij deze website. Dat hebben we gedaan en hiermee is de huisstijl bijna compleet!

  Nieuwe A5 Flyer

  Al jaren werkt All Best Campers met een flyer die ze jaarlijks uit laten komen. Dit jaar is er een nieuwe flyer gemaakt die qua ontwerp precies aansluit op de website. Zowel het ontwerp als het drukwerk is door ons verzorgd.

  Volg mij op Facebook

  Contact

  Reclamebureau
  Droom van het Platteland

  Stuifzandlaan 6
  7764 ATZandpol, Drenthe

  E-mail: info@dvhp.nl
  Tel: 0591-226497
  BTW-nr: NL001396255B31
  KvK-nr: 50104004

  Abonneer gratis op mijn YouTube-kanaal

  © 2021 Droom van het Platteland. Alle rechten voorbehouden.