Webdesign, vormgeving en communicatie
voor het MKB in en rondom Emmen

T: 0591-226497 | E: info@dvhp.nl

  of

  Over All Best Campers 

  All Best Campers is een camperverhuurbedrijf. Zij bestaan sinds 2014 en verhuren een drietal campers. Zo is er een camper Dethleff 1 (4 personen), een Dethleff 2 (4-personen) en een Knaus (6-personen) voor de verhuur. Zij bevinden zich met hun bedrijf in het Drentse Schoonebeek.

  Over de opdracht

  Een nieuwe website

  Een website was er al. Maar deze was door een familielid gemaakt. Een uitstekende eerste opzet, echter werd deze website niet goed gevonden in zoekmachines. Alleen de homepagina werd maar door Google gevonden. Daarnaast wilden de eigenaren het design iets moderner met een frisse uitstraling. Een reserveringsformulier moest er daarnaast ook in komen. Het resultaat is een mooie en frisse website die geheel naar wens is. De website wordt nu goed gevonden in Google en daarnaast is de website ook heel goed op tablet en telefoon te bekijken. De website is responsive (dat wil zeggen dat deze meeschaalt). Een must voor deze tijd! De website kunt u hier bekijken: www.allbestcampers.nl

  Een nieuw logo

  Naast een nieuwe website werd het ook tijd voor een nieuw logo. De beide eigenaren van All Best Campers hebben ons gevraagd om een nieuw logo te ontwerpen die modern is en past bij deze website. Dat hebben we gedaan en hiermee is de huisstijl bijna compleet!

  Nieuwe A5 Flyer

  Al jaren werkt All Best Campers met een flyer die ze jaarlijks uit laten komen. Dit jaar is er een nieuwe flyer gemaakt die qua ontwerp precies aansluit op de website. Zowel het ontwerp als het drukwerk is door ons verzorgd.

  Over ons

  Sterk in persoonlijk contact. Dat werkt!

  En: Alles onder één dak. Als het nu gaat om verfrissend webdesign, creatieve ontwerpen, effectieve social media of professioneel drukwerk:

  Bij Droom van het Platteland bent u aan het juiste adres.

  Vacatures

  Contact

  Droom van het Platteland

  Stuifzandlaan 6
  7764 ATZandpol, Drenthe

  E-mail: info@dvhp.nl
  Tel: 0591-226497
  Mobiel: 06-10373793
  BTW-nr: NL102530506B01
  KvK-nr: 50104004

  Aanmelden nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
  © 2018 Droom van het Platteland. Alle rechten voorbehouden.