Content Management System (CMS) | Droom van het Platteland

Webdesign, Reclame, Drukwerk 
en Online Marketing voor ondernemers 

T: 0591-226497 | E: info@dvhp.nl

  CMS - Content Management System

   

  CMS2

   

  CMS: Eenvoudig uw eigen website bijwerken.

  Wat is een CMS?

  Een cms is een systeem waarmee u zelf uw website gemakkelijk bij kunt werken zonder dat u kennis heeft van html-codes. Alle websites bij Droom van het Platteland zijn voorzien een CMS. Daarbij kunt u de keuze maken tussen Joomla! of WordPress. Onze ervaring is dat Joomla meer mogelijkheden dan WordPress, daarom geven wij hier de voorkeur aan. Maar als u toch liever een website gebouwd in WordPress heeft is dat natuurlijk ook mogelijk. Zowel het CMS in Joomla! als in Wordpress lijkt op Microsoft Word waarin je teksten gemakkelijk kunt aanpassen en afbeeldingen kunt invoegen.

  Wanneer u bij Droom van het Platteland een website laat maken ontvangt u gratis een op maat gemaakte handleiding in het Nederlands, waarin alles staat wat u nodig heeft om uw website up to date te houden.

  Wat zijn de kosten voor het CMS?

  Er worden geen aparte kosten berekend voor het CMS. Wanneer u een nieuwe website laat maken of een bestaande website laat verhuizen dan wordt uw website standaard voorzien van het Joomla! CMS en op verzoek het WordPress CMS.

  Persoonlijke training

  Mocht u er, ondanks de handleiding, niet uitkomen om je website bij te werken? Dan is het mogelijk om een persoonlijke training te volgen. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe het CMS in elkaar zit. Deze hands-on basistraining duurt maximaal 1,5 uur en is gratis! Deze training zorgt ervoor dat het CMS geen geheimen meer voor u heeft! Indien u aan 1,5 uur niet genoeg heeft is het mogelijk om de sessie uit te breiden met gevorderdentraining van nog eens 1,5 uur, dit is wel tegen betaling.

  Button-offerteaanvragen                 Button-afspraakmaken             Button-beldirect

   

   

  Door:Yvonne Wieringa

   

  Contact

  Droom van het Platteland

  Stuifzandlaan 6
  7764 ATZandpol, Drenthe

  E-mail: info@dvhp.nl
  Tel: 0591-226497
  BTW-nr: NL102530506B01
  KvK-nr: 50104004

  © 2018 Droom van het Platteland. Alle rechten voorbehouden.