De Riegheide - Schoonoord

Webdesign, Reclame, Drukwerk 
en beter vindbaar in Google (SEO)

T: 0591-226497 | E: info@dvhp.nl

  of

  Over de Riegheide

  De Riegheide is een kampeerboerderij en SVR Camping in Schoonoord, tegenover het bekende 'Rij maar an'. De Riegheide dankt zijn naam aan de "rieg'n" (rijen) heide die plaats hebben gemaakt voor de kampeerboerderij in 1965. Er zijn 30 campingplaatsen en in de drie kampeergebouwen "Ellert", "Brammert" en "Marieke", is er plaats voor totaal 160 personen. In het voorseizoen komen vooral jongeren (groep 7 en 8) met schoolreisjes naar het mooie Schoonoord. In het hoogseizoen staat de camping vol met campinggasten. Er is voor iedereen op en om de camping voldoende te doen. De Riegheide ligt in een mooie omgeving waarbij uitstapjes naar de natuurplas "Kibbelkoele", een bezoek aan het dierenpark Emmen of het genieten van de prachtige natuur een must zijn. Bezoek de website op: www.deriegheide.nl

  Over de opdracht

  De eigenaren van de Riegheide, Rianne en Frank hadden al een website. Maar ze vonden dat deze nodig aan vervanging toe was. Een bekende van ze had de site gemaakt en in praktijk bleek het soms lastig om de site up-to-date te houden. En ook campinggasten gaven het aan: "De camping is eigenlijk veel mooier dan je op de site kunt zien!". Kortom, er moest iets gebeuren.

   

  De wensen van Rianne en Frank waren dat de site wel wat moderner, vrolijker en speelser mocht. Het gemakkelijk bijhouden/actueel houden van de website daarnaast ook een belangrijke voorwaarde. Op basis hiervan is het nieuwe ontwerp gemaakt. Uitgangspunt waren de drie figuren uit de legende 'Ellert en Brammert'. De eigenaren hadden de kampeergebouwen naar de drie hoofdpersonen vernoemd maar eigenlijk kwamen deze figuren verder nergens terug.  

   

  Ook social media was een punt van aandacht. Zelf gebruiken Rianne en Frank nog geen social media zoals bijvoorbeeld Facebook. Door het mogelijk te maken om op 'Vind ik leuk' te klikken kunnen anderen de webpagina's van de Riegheide delen, ondanks dat zij zelf (nog) niet op Facebook te vinden zijn.

  Ook een professionele website?

  Button-offerteaanvragen

  Volg ons op Facebook

  Contact

  Droom van het Platteland

  Stuifzandlaan 6
  7764 ATZandpol, Drenthe

  E-mail: info@dvhp.nl
  Tel: 0591-226497
  BTW-nr: NL102530506B01
  KvK-nr: 50104004

  © 2018 Droom van het Platteland. Alle rechten voorbehouden.