Diensten overzicht | Droom van het Platteland

Webdesign, Reclame, Drukwerk 
en Online Marketing voor ondernemers 

T: 0591-226497 | E: info@dvhp.nl

  Onze Diensten

  Droom van het Platteland is een full service bureau. Dat heeft voor u een belangrijk voordeel: U vindt alles onder één dak. U heeft één contactpersoon die alles voor u regelt op het gebied van reclame voor uw bedrijf. Korte lijnen en duidelijke communicatie, daar houden we van. Daarnaast zijn wij vooral regionaal actief, wij spreken de taal van u en u klanten. Hieronder vindt u een overzicht van alle diensten die wij voor u kunnen aanbieden.

   

  NIEUWE WEBSITE

  Van zakelijke tot speelse en creatieve websites, wij kunnen het! Uw website wordt gemaakt in WordPress of Joomla, waardoor u zelf uw eigen website bij kan werken.
  Lees meer...

  DRUKWERK

  Visitekaartjes, briefpapier, posters, advertenties, agenda's, rittenstaten, u kunt het zo gek niet bedenken. Het meeste drukwerk wordt binnen 3 dagen geleverd.
  Lees meer...

  WEBSHOP

  Een webshop wordt als aparte module in uw website gebouwd. Uw klanten betalen via betaalsystemen waardoor er niks meer in de weg staat om met uw webshop geld te verdienen.
  Lees meer...

  TEKSTSCHRIJVEN

  Tekstschrijven is een vak apart. Helemaal voor het web. Het is belangrijk dat een tekst kort en begrijpbaar is. En uiteraard klanten overhaalt om bij u te kopen!
  Lees meer...

  HOGER IN GOOGLE (SEO)

  Uw website wordt bij ons altijd zoekmachinevriendelijk opgeleverd. Dat houdt in dat uw site goed door zoekmachines te vinden is en uw site op belangrijke zoektermen naar voren komt.
  Lees meer...

  FOTOGRAFIE

  Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Daarom is het belangrijk goede en professionele foto's in uw zakelijk drukwerk en op uw website te gebruiken. Wij helpen u hier graag bij.

  Contact

  Droom van het Platteland

  Stuifzandlaan 6
  7764 ATZandpol, Drenthe

  E-mail: info@dvhp.nl
  Tel: 0591-226497
  BTW-nr: NL102530506B01
  KvK-nr: 50104004

  © 2018 Droom van het Platteland. Alle rechten voorbehouden.