Website laten maken Emmen | Droom van het Platteland

Webdesign, Reclame, Drukwerk 
en Online Marketing voor ondernemers 

T: 0591-226497 | E: info@dvhp.nl

  Geld verdienen met je nieuwe website!

  Wil je geld verdienen met je website? Wil jij een website die werkt voor jou in plaats dat jij werkt voor je website? Wil jij een website die van een bezoeker een klant maakt? Samen gaan we dit voor jouw website uitwerken. Je krijgt:

  Een kant en klare website

  Zelf eenvoudig bijwerken, kennis van codes en technieken niet nodig!

  Perfect zichtbaar op telefoon, tablet en pc

  Social media integratie + blog feature

  Zoekmachinevriendelijk: Goed vindbaar in Google

  CONTACT OPNEMEN

  Gooi je liever elke maand geld weg aan een online visitekaartje?

  Of verdien je liever geld met je website, door je website voor je te laten werken? 

  Gratis extra's

  Gratis Google Webmaster Tools

  Ik meld je website aan bij Google Webmaster Tools. Dan kan je zien hoeveel mensen je website bezoeken, zie je de zoekwoorden waarop je gevonden wordt en kan je pagina's in Google toevoegen of verwijderen.

  Gratis Google Bedrijfspagina

  Ik meld je aan bij de Google bedrijfspagina. Hiermee word je gevonden in de lokale Google zoekresultaten.

  Gratis info@ e-mailadres

  Ik maak mailadressen voor je aan en ik stel ze indien gewenst voor je in, op pc, tablet of je telefoon.

  Gratis websitehandleiding

  Hiermee kan je zelf eenvoudig je website bijhouden. Momenteel ben ik ook bezig met instructiefilmpjes die het nog makkelijker voor je maken.

  Gratis template voor een salespagina die je kan instellen naar jouw wensen.

  SSL Certificaat ( httpS:// verbinding)

  Wanneer je de hosting en domeinnaamaanvraag door mij laat regelen, dan krijg je gratis een SSL Certificaat bij je website. Belangrijk voor de nieuwe AVG wet die vanaf 25 mei 2018 van kracht is. En daarnaast waardeert Google websites beter die een SSL certificaat hebben.

  Website laten maken Emmen


  Ik ben Yvonne, 34 jaar en ik woon in Zandpol, Drenthe. Ik zit al 11 jaar in het marketing & communicatievak, waar ik met veel passie in werk. 8 jaar geleden ben ik met mijn eigen droom gestart: mijn bedrijf 'Droom van het Platteland'. Ik help je graag om jouw droom te verwezenlijken en te vertalen in een website die goed bij jou en bij jouw bedrijf past.

  TIP:
  Wist dat je de kosten die je maakt om een website te laten maken, vallen onder 'Bedrijfskosten' en dat je deze kosten mag je aftrekken van de belasting?

  NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET MIJ OP!

  Gineke Kuipers -
  hout-steen.nl

  Wat zijn wij blij met onze nieuwe website hout-steen!! We wilden onze website aangepast hebben, om zoveel mogelijk foto-materiaal kwijt te kunnen, ons verhaal te uiten op een manier zoals wij het zien, een combinatie tussen hout en steen (dus tuin) en dagbesteding is best lastig te uiten, een website die wij zelf kunnen bewerken, al met al een heel groot wensenpakket!! Na het eerste gesprek met Yvonne bleek al gauw dat zij precies aanvoelde wat wij wensten! En in no-time stond de website! Wij zijn erg blij met het eindresultaat en nog veel blijer met het feit dat wij nu ten allen tijden foto's kunnen plaatsen van de projecten die wij hebben opgeleverd! Daarbij straalt de website uit wie wij zijn en wat wij kunnen! Het is best knap om dat te vertalen in een website, maar dat is super goed gelukt!

   

  Daarbij was het tarief ook erg interessant, vooral met alle mogelijkheden die nu ingebouwd zijn! Ook dat is natuurlijk niet onbelangrijk! Dus Yvonne....Jouw Droom van het Platteland is onze werkelijkheid geworden! Top! Dank voor al je geduld en je persoonlijke benadering! Kan niet anders dan Droom van het Platteland aanraden voor het maken van een goede website! En nu...allemaal maar gauw kijken op de website: www.hout-steen.nl

  Marinus Sliekers - allbestcampers.nl

  Het camperverhuur bedrijf All Best Campers te Schoonebeek heeft begin januari 2018 een nieuwe website laten maken door het Webdesignbureau Droom van het Platteland van Yvonne Wieringa uit Zandpol. Eerst haar website bekeken, haar gebeld, een afspraak bij ons thuis binnen een week en we waren snel akkoord! Een goed begin, er werd dan ook veel van verwacht. Die verwachting is helemaal uitgekomen. Nadat Yvonne voor ons de verhuizing van onze website had geregeld was het resultaat: Een prachtige website www.allbestcampers.nl. En dat binnen 3 weken. In die drie weken was de wisselwerking tussen Yvonne en ons met diverse vice-versa e-mails echt optimaal. Zo kwam alles in de site zoals we dat graag wilden. Een goed gevoel van tevredenheid dus. 

   

  Als 'finishing touch' kregen wij een compleet overzichtelijk handboek erbij met uitleg om wijzigingen of bijvoorbeeld aanbiedingen zelf aan te kunnen brengen. Met aanbod van hulp als iets niet lukt. Het geheel was zakelijk correct (een eerlijke prijs vergeleken met andere webdesigners) en met een grote persoonlijke benadering, die heel prettig was. We zijn echt blij met dit allemaal. Bedankt Yvonne.

  Bart Schopmeijer -
  cesaremmen.nl

  Droom van het Platteland; Realiseer je Droom; houd je eigen website bij!, maakt zijn naam en bedrijfslogo geheel waar.Tijdens de eerste kennismaking bleek dat Yvonne Wieringa zich goed had voorbereid; zij kwam snel to-the-point en kwam vrij snel met ideeën en suggesties. Het (op-)bouwen van de website vindt plaats in goed overleg; aanpassingen van het concept idee is altijd mogelijk.

   

  De communicatie via email gaat goed en er wordt door Yvonne snel en klant vriendelijk gereageerd op wensen, aanpassingen of correcties. Al met al een prettige samenwerking. De handleiding om zelfstandig aanpassingen uit te voeren op je site (CMS) is handig en duidelijk (in het Nederlands!). De prijsstelling van het geheel is zeer concurrerend.

  Reviews

  Rondom Emmen zijn er vele bedrijven die een website bij Droom van het Platteland hebben laten maken. Hieronder vind je een greep uit de ervaringen van onze klanten.
  Onze gerealiseerde projecten vind je in ons portfolio.

  Slagerij de Pallert - Schoonebeek (omgeving Emmen)

  DE PALLERT - SCHOONEBEEK

  "Onze website is precies geworden zoals wij in gedachten hadden. Een professionele uitstraling. Onze klanten maken veelvuldig gebruik van het bestelformulier dat op de website staat. Wij zijn zeer tevreden."
  Gea Jeuring - slagerijdepallert.nl

  Snowflock Party - Emmen

  SNOWFLOCK PARTY - EMMEN

  "Dankzij de fijne samenwerking met Droom van het Platteland hebben wij nu een mooi logo, een super werkende website, hele mooie posters en e-tickets die men kan downloaden. We zijn heel blij met het resultaat!"
  Arjen de Roo - snowflockparty.nl

  De Laatste Eer Dalen (omgeving Emmen)

  DE LAATSTE EER - DALEN

  "Het contact met Droom van het Platteland is laagdrempelig en vlot. Yvonne reageert snel en adequaat op onze wensen met als resultaat een hele mooie website waar we ontzettend trots op zijn."
  Gea Klink - dledalen.nl

  Om een website te laten maken bent u bij ons aan het juiste adres. Droom van het Platteland bevindt zich in Zandpol, vlakbij Emmen. Droom van het Platteland onderscheid zich vanwege haar persoonlijke, regionale karakter en creatieve uitingen die net even anders zijn. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Contact

  Droom van het Platteland

  Stuifzandlaan 6
  7764 ATZandpol, Drenthe

  E-mail: info@dvhp.nl
  Tel: 0591-226497
  BTW-nr: NL102530506B01
  KvK-nr: 50104004

  © 2018 Droom van het Platteland. Alle rechten voorbehouden.