Domeinnaam registreren - Reclamebureau Droom van het Platteland
Image

Domeinnaam registreren

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is hetzelfde als een websiteadres, de zogenoemde url. De domeinnaam van deze website is www.dvhp.nl. Domeinnamen kunnen op veel verschillende manieren eindigen, zoals op .com, .nl en .eu. Dit zijn de meest gebruikte voor Nederland. Domeinnamen worden registreerd zodat niet iedereen er met uw websitenaam vandoor kan gaan. Dat betekent ook dat u moet controleren dat de door u zelf bedachte domeinnaam nog niet in gebruik is. U kunt zelf controleren of de domeinnaam nog vrij is via de domeinchecker aan de rechterkant van deze pagina.

Wat zijn de kosten voor  een domeinnaamregistratie?

Droom van het Platteland registreert graag een domeinnaam voor u. De kosten voor de domeinregistratie zijn verschillend per extensie (uitgang). Wanneer u contact met ons opneemt willen wij u hierover graag adviseren.

Webhosting

Met een domeinregistratie alleen bent u er nog niet. U heeft nu alleen de domeinnaam vastgelegd zodat niemand anders deze kan gebruiken. Maar u wilt natuurlijk ook graag de website online hebben. Daarvoor heeft u ook een webhostingpakket nodig. Het is voordeliger om een domeinnaamregistratie in één keer met de webhosting te regelen. Droom van het Platteland regelt dit graag voor u. Lees meer over webhosting.

Alvast uw domeinnaam en webhosting geregeld hebben?

U kunt uw domeinnaam en webhosting alvast vastleggen. Uw webdesign kan eventueel later volgen.

Droom van het Platteland

Stuifzandlaan 6
7764 AT Zandpol, Drenthe

E-mail: info@dvhp.nl
Tel: 0591-226497

BTW-nr: NL001396255B31
KvK-nr: 50104004

Links

>> Vacatures
>> Algemene Voorwaarden
>> Privacy Verklaring

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag: 08.00 – 17.00 uur.
Vrijdag, Zaterdag en Zondag: Gesloten.