pc-ipad-telefoon

 

Webdesignbureau
Droom van het Platteland

Uw partner voor uw online zichtbaarheid, reclame, drukwerk en social media campagnes. Alles onder één dak en dat is wel zo gemakkelijk.

offerte-button-wit

drukwerkDrukwerk uit omgeving Emmen

Zoekt u een drukkerij of iemand die uw drukwerk kan verzorgen in de omgeving Emmen? Bij ons bent u bij het juiste adres. Wij verzorgen voor u de vormgeving en ook een bestaand ontwerp voor u laten drukken is geen probleem. 

Waarom kiest u voor ons?

Wij werken samen met een aantal verschillende drukkerijen waardoor we voor een hele gunstige prijs kunnen zorgen. Daarnaast loopt het contact met de drukkerij via ons zodat u zich niet druk hoeft te maken over wat er bedoelt wordt met technische termen, als: afloop, snijtekens, cmyk en PMS. Wij regelen dat voor u.

Levertijd: Als snelheid geboden is

In de meeste gevallen merkt u vandaag dat het briefpapier op is en heeft u het gisteren nodig. Wij begrijpen dat het snel moet. Oplages onder 1000 stuks leveren wij binnen 2 werkdagen. Oplages boven de 1000 stuks leveren wij in 7 werkdagen. U heeft uw drukwerk dus snel aan huis bezorgd, zonder dat er bezorgkosten in rekening worden gebracht. Hierbij maakt het niet uit of u rondom Emmen woont of ergens anders in Nederland. 

Huisstijl laten ontwerpen?

Een huisstijl zorgt ervoor dat uw bedrijf een gezicht krijgt en herkenbaar is in de ogen van uw klanten. Een 'huisstijl' bestaat uit een bepaalde vaste vormgeving (vaste kleuren, lettertypes enz) die u laat terugkomen in het zakelijk drukwerk. Wij verzorgen dit van begin tot eind voor u, totdat u helemaal tevreden bent.

Soorten zakelijk drukwerk

Wij verzorgen allerlei soorten drukwerk voor u, zoals: Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en antwoordkaarten. Wanneer u meerdere producten tegelijk laat drukken of een hogere oplage neemt, bent u vaak voordeliger uit.

 

Button-offerteaanvragen       Button-afspraakmaken        Button-beldirect

 

 

Meteen contact

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres

Bericht:
Ongeldige invoer

Captcha(*)
Captcha
Ongeldige invoer

Adres

Droom van het Platteland

Stuifzandlaan 6
7764 ATZandpol

E-mail: info@dvhp.nl
Tel: 0591-226497
Mobiel: 06-10373793
BTW-nr: NL102530506B01
KvK-nr: 50104004