Gratis Tips voor Ondernemers

Webdesign, Reclame, Drukwerk 
en beter vindbaar in Google (SEO)

T: 0591-226497 | E: info@dvhp.nl

  Gratis Tips voor Ondernemers

  Op deze pagina geef ik je gratis online marketing tips waarmee je jouw online zichtbaarheid kan verbeteren.  Met deze gratis tips vergroot je jouw kennis op het gebied van online marketing. En je krijgt handige tips die je kan toepassen voor jouw bedrijf. Naast de tips die je kan vinden op deze pagina geef ik ook allemaal gratis tips op mijn >> YouTube kanaal. Ga naar mijn YouTube kanaal, klik op de rode knop 'Abonneren' en druk dan even op de bel zodat je een melding krijgt wanneer er een nieuwe video online staat. 

  Met dit gratis e-book krijg je 10 tips waarmee je meer bezoekers naar je website kan halen. Zorg ervoor dat je het boek niet alleen leest, maar ook echt in de praktijk brengt en verander meer bezoekers in meer klanten. En meer klanten betekent meer omzet! Ben jij er klaar voor om meer uit je website te halen?

  Met een goede lead magnet (waardevolle weggever) krijg je mensen op je e-mail lijst. Je zorgt dat mensen geinteresseerd raken in jou. Zo moeten je websitebezoekers bijvoorbeeld eerst een formulier invullen voordat ze de lead magnet kunnen downloaden. Dan heb je hun e-mailadres, en dat geeft mogelijkheden!

  Sinds ik voor mezelf werk ben ik nogal eens wat tegengekomen. Wat mij vooral opvalt is dat sommige ondernemers informeren naar het laten maken van een nieuwe website maar er daarna soms toch voor kiezen om het zelf te doen.
  Maar hoe komt dit?
  En waar gaat het vaak mis?

  GRATIS TIPS VOOR ONDERNEMERS

  Denk je er over om te gaan starten met online marketing? Maar zie je door alle informatie op internet door de bomen het bos niet meer? Je kan niet zonder deze 5 software musthaves! In dit artikel vind je tips en trics over de basisdingen die je nodig hebt voor een vliegende start met online marketing. 

  Het is al een uitdaging om op de eerste pagina te komen op Google. Steeds meer mensen vergaren kennis over hoe Google werkt en hoe je met SEO beter vindbaar wordt. Maar, er is ook een mogelijkheid om beter op te vallen in Google. Namelijk door je zoekresultaat te verrijken. En dat kan met Rich Snippets

  Heb jij hem al op je website staan? De facebookpixel? Nee? Dan raad ik je aan om dat vandaag nog te regelen. De facebookpixel biedt je namelijk heel veel mogelijkheden. Zo kan je bezoekers opnieuw benaderen die al eens op je website zijn geweest. En dat werkt beter dan adverteren voor bezoekers die je nog niet kennen.

  Een succesvolle Facebook bedrijfspagina

  Met deze gratis training leg ik je uit hoe je een Facebookbedrijfspagina kan maken. Daarnaast krijg je tips & trics hoe je het meest uit deze pagina kan halen. Heb jij al een unieke paginanaam ingesteld? Ben je tevreden over het aantal volgers? Is het antwoord nee? Dan is deze training geschikt voor jou! 

  Volg mij op Facebook

  Contact

  Reclamebureau
  Droom van het Platteland

  Stuifzandlaan 6
  7764 ATZandpol, Drenthe

  E-mail: info@dvhp.nl
  Tel: 0591-226497
  BTW-nr: NL001396255B31
  KvK-nr: 50104004

  Abonneer gratis op mijn YouTube-kanaal

  © 2021 Droom van het Platteland. Alle rechten voorbehouden.