Gratis Tips voor Ondernemers - Droom van het Platteland

Webdesign, Reclame, Drukwerk 
en Online Marketing voor ondernemers 

T: 0591-226497 | E: info@dvhp.nl

  Gratis Tips voor Ondernemers

  Op deze pagina geef ik je gratis online marketing tips waarmee je jouw online zichtbaarheid kan verbeteren! Waarmee dus steeds meer potentiële klanten je kunnen vinden! Ondernemen bestaat voor 80% uit marketing. En dat wordt nogal eens vergeten. Een gemiste kans! Met deze gratis tips vergroot je jouw kennis op het gebied van online marketing. En je krijgt handige tips die je kan toepassen voor jouw bedrijf! Wil je nu een stap verder gaan en echt inhoudelijk aan de slag. Dan verwijs ik je graag naar de workshoppagina.

  Met dit gratis e-book krijg je 10 tips waarmee je meer bezoekers naar je website kan halen. Zorg ervoor dat je het boek niet alleen leest, maar ook echt in de praktijk brengt en verander meer bezoekers in meer klanten. En meer klanten betekent meer omzet! Ben jij er klaar voor om meer uit je website te halen?

  MEER INFO

  Denk je er over om te gaan starten met online marketing? Maar zie je door alle informatie op internet door de bomen het bos niet meer? Je kan niet zonder deze 5 software musthaves! In dit artikel vind je tips en trics over de basisdingen die je nodig hebt voor een vliegende start met online marketing. 

  MEER INFO

  In de acht jaar dat ik voor mezelf werk kom ik nogal eens wat tegen. Wat mij vooral opvalt is dat sommige ondernemers informeren naar het laten maken van een nieuwe website maar er daarna soms toch voor kiezen om het zelf te doen.
  Maar waar gaat het vaak mis?

  MEER INFO

  Met deze gratis training leg ik je uit hoe je een Facebookbedrijfspagina kan maken. Daarnaast krijg je tips & trics hoe je het meest uit deze pagina kan halen. Heb jij al een unieke paginanaam ingesteld? Ben je tevreden over het aantal volgers? Is het antwoord nee? Dan is deze training geschikt voor jou! 

  Contact

  Droom van het Platteland

  Stuifzandlaan 6
  7764 ATZandpol, Drenthe

  E-mail: info@dvhp.nl
  Tel: 0591-226497
  BTW-nr: NL102530506B01
  KvK-nr: 50104004

  Aanmelden nieuwsbrief

   

  © 2018 Droom van het Platteland. Alle rechten voorbehouden.