Testimonials

Webdesign, Reclame, Drukwerk 
en Online Marketing voor ondernemers 

T: 0591-226497 | E: info@dvhp.nl

  Ervaringen

  Iederonder vindt u een greep uit de reacties met betrekking tot het idee, proces en oplevering.

  Review Marinus Sliekers

  marinus sliekers

  Reviews

  Testimonial Droom van het Platteland

  Marinus Sliekers – All Best Campers | www.allbestcampers.nl

  Onze nieuwe website

  31 Januari, 2018 - "Het camperverhuur bedrijf All Best Campers te Schoonebeek heeft begin januari 2018 een nieuwe website laten maken door het Webdesignbureau Droom van het Platteland van Yvonne Wieringa uit de Zandpol. Eerst haar website bekeken, vervolgens de site's die ze al gemaakt had, haar gebeld, een afspraak bij ons thuis binnen een week en we waren snel akkoord! Een goed begin, er werd dan ook veel van verwacht. Die verwachting is helemaal uitgekomen. Nadat Yvonne voor ons de verhuizing van onze website had geregeld was het resultaat: Een prachtige website www.allbestcampers.nl. En dat binnen 3 weken. We hadden geluk dat het zo snel kon. In die drie weken was de wisselwerking tussen Yvonne en ons met diverse vice-versa e-mails echt optimaal. Zo kwam alles in de site zoals we dat graag wilden. Een goed gevoel van tevredenheid dus. De foto's, de prijsstelling met aanbiedingen en de diverse seizoenen, de volledige te downloaden inventarislijsten. de reserveringsmogelijkheid, de algemene voorwaarden en de contactmogelijkheid, alles werd er in verwerkt. Helemaal compleet hebben we ook een nieuw logo laten ontwerpen. Een schot in de roos: de vrijheid met een camper in de natuur bij de warmte van een vuurtje, als een vrije vogel in de lucht. Als 'finishing touch' kregen wij een compleet overzichtelijk handboek erbij met uitleg om wijzigingen of bijvoorbeeld aanbiedingen zelf aan te kunnen brengen. Met aanbod van hulp als iets niet lukt. Het geheel was zakelijk correct (een eerlijke prijs vergeleken met andere webdesigners) en met een grote persoonlijke benadering, die heel prettig was. We zijn echt blij met dit allemaal. Bedankt Yvonne."

  Mijn beoordeling:5/5 sterren 5-stars1

  Totaalcijfer Droom van het Platteland 5/5 gebaseerd op 2 beoordelingen

  Button-afspraakmaken

        

   

  Vind ons op Google+

  Door:

   

  Droom van het Platteland

   

  Review Bart Schopmeijer

  Bart_portret-1

  Reviews

  Testimonial Droom van het Platteland

  – Cesar Emmen | www.cesaremmen.nl

  Houd je eigen website bij!

  - Droom van het Platteland; Realiseer je Droom; houd je eigen website bij!, maakt zijn naam en bedrijfslogo geheel waar.Tijdens de eerste kennismaking bleek dat Yvonne Wieringa zich goed had voorbereid; zij kwam snel to-the-point en kwam vrij snel met ideeën en suggesties. Het (op-)bouwen van de website vindt plaats in goed overleg; aanpassingen van het concept idee is altijd mogelijk. De communicatie via email gaat goed en er wordt door Yvonne snel en klant vriendelijk gereageerd op wensen, aanpassingen of correcties. Al met al een prettige samenwerking. De handleiding om zelfstandig aanpassingen uit te voeren op je site (CMS) is handig en duidelijk (in het Nederlands!). De prijsstelling van het geheel is zeer concurrerend.

  Mijn beoordeling:5/5 sterren 5-stars1

  Totaalcijfer Droom van het Platteland 5/5 gebaseerd op 2 beoordelingen

  Button-afspraakmaken

        

   

  Vind ons op Google+

  Door:

   

  Droom van het Platteland

   

  Reviews

  Hieronder vindt u een greep uit de ervaringen van onze klanten. Onze gerealiseerde projecten vindt u in ons portfolio.

  Slagerij de Pallert - Schoonebeek (omgeving Emmen)

  SLAGERIJ DE PALLERT - SCHOONEBEEK

  "Onze website is precies geworden zoals wij in gedachten hadden. Een professionele uitstraling. Onze klanten maken veelvuldig gebruik van het bestelformulier dat op de website staat. Wij zijn zeer tevreden."
  Gea Jeuring - slagerijdepallert.nl

  Snowflock Party - Emmen

  SNOWFLOCK PARTY

  "Dankzij de fijne samenwerking met Droom van het Platteland hebben wij nu een mooi logo, een super werkende website, hele mooie posters en e-tickets die men kan downloaden. We zijn heel blij met het resultaat!"
  Arjen de Roo - snowflockparty.nl

  De Laatste Eer Dalen (omgeving Emmen)

  DE LAATSTE EER - DALEN

  "Het contact met Droom van het Platteland is laagdrempelig en vlot. Yvonne reageert snel en adequaat op onze wensen met als resultaat een hele mooie website waar we ontzettend trots op zijn."
  Gea Klink - dledalen.nl

  Om een website te laten maken bent u bij ons aan het juiste adres. Droom van het Platteland bevindt zich in Zandpol, vlakbij Emmen. Droom van het Platteland onderscheid zich vanwege haar persoonlijke, regionale karakter en creatieve uitingen die net even anders zijn. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  OVERIGE DIENSTEN 

  HOGER IN GOOGLE (SEO)

  Uw website wordt bij ons altijd zoekmachinevriendelijk opgeleverd. Dat houdt in dat uw site goed door zoekmachines te vinden is en uw site op belangrijke zoektermen naar voren komt. Maar, bent u tevreden over uw website en wilt u alleen beter gevonden worden? Ook dat regelen wij voor u.

  DOMEINNAAM REGISTRATIE

  Een domeinnaam wordt ook wel een websiteadres of url genoemd. Een domeinnaam kunt u vastleggen zodat niemand anders deze naam kan gebruiken. Maar om uw website online te zetten heeft u een hostingpakket nodig die aan uw domeinnaam gekoppeld wordt.

  WEBHOSTING

  Hosting zorgt ervoor dat uw website online te zien is. Een website wordt op een server gezet waardoor andere mensen uw website kunnen bezoeken. Het is voordeliger om de domeinnaamregistratie en het aanvragen van het hostingpakket in één keer te doen. Wij regelen dit graag voor u.

  CMS

  CMS staat voor Content Management System. Dit betekent dat u eenvoudig uw eigen website bij kunt werken, zonder dat u kennis van HTML of CSS nodig heeft. Het is net of u in een tekstverwerker aan het typen bent. Een kind kan de was doen. Wij bieden een handleiding als naslagwerk. Hierin kunt u alles terug vinden.

  JOOMLA!

  Joomla! is een open source CMS. Dit betekent dat het software programma gratis is voor iedereen om te gebruiken. Wel zijn er diverse templates, extensies en componenten beschikbaar waarvoor in de meeste gevallen betaald moet worden. Joomla! werkt erg prettig en gebruiksvriendelijk en is daarmee ook 1 van de meest gebruikte CMS platformen.

  WordPress

  Voor WordPress geldt eigenlijk hetzelfde als Joomla! Via deze software is  het ook eenvoudig om zelf uw website bij te werken. Het is moeilijk te zeggen welk CMS beter is, het is maar net wat u gewend bent. Alle websites worden standaard in Joomla! gemaakt tenzij u specifiek aangeeft dat u met WordPress wilt werken.

  Contact

  Droom van het Platteland

  Stuifzandlaan 6
  7764 ATZandpol, Drenthe

  E-mail: info@dvhp.nl
  Tel: 0591-226497
  BTW-nr: NL102530506B01
  KvK-nr: 50104004

  Aanmelden nieuwsbrief

   

  © 2018 Droom van het Platteland. Alle rechten voorbehouden.