Webdesign Drenthe | Websites v.a. 499 euro - Reclamebureau Droom van het Platteland

Webdesign Drenthe

Professioneel webdesign voor ondernemers in Drenthe

Een webdesign laten maken door een bedrijf gevestigd in Drenthe, waarschijnlijk omdat je zelf in deze regio woont. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben Yvonne Wieringa en in 2010 ben ik met mijn eigen droom gestart in Drenthe. Namelijk in de vorm van mijn bedrijf  ' Reclamebureau Droom van het Platteland'. Ik maak websites en divers drukwerk voor ondernemers (MKB en ZZP'ers) en dan vooral voor ondernemers in Drenthe.

Een website die je zelf kan bijwerken

De website is voor iedereen eenvoudig bij te houden. Ik heb een lijst met instructievideo's gemaakt voor iedereen die door mij een website laat maken. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je teksten en afbeeldingen kan wijzigen, hoe je het menu aan kan passen en hoe je foto's, video's en teksten kan toevoegen.

Zie hier links een voorbeeld van een instructievideo. Klik op de video om hem af te spelen. Klik op de pijltjes rechtsonderin om de video in volledig scherm te zien.

Niet zomaar een website

En niet zomaar een website. Een website is niet meer een online visitekaartje. Je wilt een website die voor je werkt. Die je mogelijkheden geeft. Maar ook een website die gevonden wordt in Google. Een website die zo is ingericht om van een websitebezoeker een klant te maken. Een website met de juiste uitstraling. Een uitstraling die de professionaliteit van je bedrijf weergeeft. Een website die goed te zien is op mobiel en tablet. Een website die snel geladen wordt waardoor je beter wordt gevonden. Met de websites die ik maak, kan dit. En daarbij krijg je de juiste ondersteuning.
 

Wat moet je zelf doen?

Zelf lever je de teksten en de foto's aan. Ook ontvang ik graag het logo dat je op je website wilt hebben. Daarnaast geef je aan welke zoekwoorden voor jou belangrijk zijn om in Google gevonden te worden.
 

Wat kost dat?

Een nieuwe website laten maken kan al vanaf 499 euro ex btw. Ik werk met een vaste prijs zodat je achteraf geen verassingen krijgt. Domeinnaam en hosting kan ik voor je regelen (mocht je dat zelf nog niet hebben gedaan). In dat geval komen deze kosten er dan nog overheen en hiervoor betaal je ongeveer 25 euro per jaar.

Als je door mij een website laat maken, wat krijg je dan allemaal?

 • Een professioneel webdesign op maat
 • Zoekmachinevriendelijk: Goed gevonden in Google
 • Persoonlijk contact, goede communicatie en juiste ondersteuning
 • SSL Certificaat waarmee je website is beveiligd
 • Een website die goed wordt weergegeven op tablet en mobiel
 • Een contactformulier met een info@jouwdomeinnaam.nl e-mailadres
 • Inzicht in websitestatistieken d.m.v. Google Analytics
 • Aanmelding bij Google Businesspages (lokale zoekresultaten)
 • Ondersteuning met hoe je zelf je website kan bijwerken d.m.v. instructievideo's
 • Op maat gemaakte 404-pagina
 • Instellen van 301 redirects, doorlinken van de oude naar de nieuwe website (indien nodig)
 • Aanvragen domeinnaamregistratie en webhosting (indien nodig)

Een greep uit mijn klanten

Zoals al genoemd heb ik al een flinke klantenkring in de regio Drenthe opgebouwd de laatste jaren. Maar niet alleen in Emmen ook in de dorpen rondom Emmen, zoals Zandpol, Veenoord, Nieuw-Amsterdam, Dalen etc. Enkele klanten uit de regio:

- Autoverhuurbedrijf van der Weerd uit Emmen
- Camping en Kampeerboerderij de Riegheide in Schoonoord
- Uitvaartvereniging De Laatste Eer uit Dalen
- Natuurbad de Zandpol
- Slagerij de Pallert Schoonebeek
- Rijschool Schulte Nieuw- Schoonebeek

Wil je meer uit mijn portfolio zien? Gan dan naar deze pagina: >> Naar Portfolio

Natuurbad de Zandpol - Zandpol

Image

"Onze website was bijgehouden door een externe partij. Door verschillende wijzigingen in ons bestuur konden wij geen wijs meer uit de website worden. De website was verouderd qua informatie en qua layout. Yvonne heeft ons geholpen om er weer een frisse website van te maken die ook nog eens goed te zien is op tablet en mobiel. Dankzij haar hebben we nu een goedkopere hosting en kunnen we de website zelf bijwerken."

Bekijk website hier: 
www.natuurbaddezandpol.nl

Autoverhuur Van der Weerd - Emmen

Image

"Yvonne heeft in het verleden al een website voor mij gemaakt, namelijk: opleidingscentrumhondenbaas.nl. Hier was ik zo tevreden over dat ik haar ook heb gevraagd om een nieuwe website voor vdweerautoverhuur.nl te maken. De website is gemakkelijk bij te werken. Bij vragen reageert Yvonne snel en adequaat. We zijn zeer content met onze website en met de dienstverlening."

Bekijk website hier: 
www.vdweerdautoverhuur.nl

Camping de Riegheide - Schoonoord

Image

"Yvonne heeft in 2013 voor het eerst een website voor ons gemaakt. Op een gegeven moment was deze verouderd dus hebben we in 2022 weer een nieuwe website door Yvonne laten maken. We ervaren de samenwerking als prettig. Ze reageert snel op vragen en ze komt zelfs langs om problemen met e-mail op te lossen of e-mail te installeren. Naast de website heeft ze ook ons nieuwe logo gemaakt. We zijn erg tevreden."

Bekijk website hier: 
www.deriegheide.nl

Droom van het Platteland

Stuifzandlaan 6
7764 AT Zandpol, Drenthe

E-mail: info@dvhp.nl
Tel: 0591-226497

BTW-nr: NL001396255B31
KvK-nr: 50104004

Links

>> Vacatures
>> Algemene Voorwaarden
>> Privacy Verklaring

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag: 08.00 – 17.00 uur.
Vrijdag, Zaterdag en Zondag: Gesloten.