Webdesign Drenthe

Webdesign, Reclame, Drukwerk 
en beter vindbaar in Google (SEO)

T: 0591-226497 | E: info@dvhp.nl

  Professioneel webdesign voor ondernemers in Drenthe

  Een webdesign laten maken door een bedrijf gevestigd in Drenthe, waarschijnlijk omdat je zelf in deze regio woont. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben Yvonne Wieringa en in 2010 heb ik met mijn eigen droom gestart in Drenthe. Namelijk in de vorm van mijn bedrijf  ' Reclamebureau Droom van het Platteland'. Ik maak websites en divers drukwerk voor ondernemers en dan vooral voor ondernemers in Drenthe.

  Niet zomaar een webdesign

  En niet zomaar een nieuw webdesign. Een website is niet langer een online visitekaartje. Je wilt een website die voor je werkt. Die je mogelijkheden geeft. Een webdesign dat zo is ingericht om van een websitebezoeker een klant te maken. Met de websites die ik maak kan dit. En daarbij krijg je de juiste ondersteuning. >> Lees meer over een website die werkt

  Klanten in regio Drenthe

  Zoals al genoemd heb ik al een flinke klantenkring in de regio Drenthe opgebouwd de laatste jaren. Maar niet alleen in Emmen ook in de dorpen rondom Emmen, zoals Zandpol, Veenoord, Nieuw-Amsterdam, Dalen etc. Enkele klanten uit de regio:

  • Studio Twin-Fit Veenoord
  • De Laatste Eer Dalen
  • Minicamping Dennenpol Zandpol
  • Snowflockparty Emmen
  • Slagerij de Pallert Schoonebeek
  • Rijschool Schulte Nieuw- Schoonebeek
  • Hout en Steen Nieuw-Buinen
  Yvonne Wieringa

  Yvonne Wieringa - Reclamebureau Droom van het Platteland

  Reviews

  Hieronder vind je een greep uit de ervaringen van mijn klanten, veelal bedrijven uit Drenthe.
  Mijn gerealiseerde projecten vind je in mijn portfolio.

  Nieuw webdesign voor Toneelgroep Winive uit Nieuw Amsterdam (Drenthe)

  WINIVE - NIEUW AMSTERDAM

  "Dankzij de fijne samenwerking met Droom van het Platteland hebben wij nu een compleet vernieuwde website. Het was prettig samenwerken met Yvonne. Binnen enkele weken was onze website kant en klaar. We zijn heel blij met het resultaat en de persoonlijke benadering. Yvonne is enkele keren bij ons geweest om wijzigingen door te voeren en uitleg te geven. We zijn erg tevreden. 
  Top!
  "
  Henk van der Horst - winive.nl

  Nieuw webdesign voor Stichting Natuurbad de Zandpol (Drenthe)

  NATUURBAD - ZANDPOL

  "Onze website was bijgehouden door een externe partij. Door verschillende wijzigingen in ons bestuur konden wij geen wijs meer uit de website worden. De website was verouderd qua informatie en qua layout. Yvonne heeft ons geholpen om er weer een frisse website van te maken die ook nog eens goed te zien is op tablet en mobiel. Dankzij haar hebben we nu een goedkopere hosting en kunnen we de website zelf, op een simpele manier, bijwerken."
  Dennis Vorsteveld - natuurbaddezandpol.nl

  Nieuw webdesign voor Hout & Steen uit Nieuw Buinen (Drenthe)

  HOUT & STEEN - NIEUW BUINEN

  "Wat zijn wij blij met onze nieuwe website! We wilden onze website aangepast hebben om zoveel mogelijk fotomateriaal kwijt te kunnen. Bij een vorige websitebouwer kregen we steeds te horen dat wat wij wilden niet mogelijk was. Maar Yvonne denkt in oplossingen en dat tegen een prettig tarief. Na het eerste gesprek voelde zij precies aan wat wij wilden en binnen no time stond de website! Ik kan Reclamebureau Droom van het Platteland echt aanraden."
  Gineke Kuipers -  hout-steen.nl

  Voor een nieuw webdesign ben je bij mij aan het juiste adres. Droom van het Platteland bevindt zich in Zandpol, vlakbij Emmen. Met mijn bedrijf onderscheidt ik mij met een persoonlijk, regionaal karakter en creatieve uitingen die net even anders zijn. >> Neem snel contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

  Volg mij op Facebook

  Contact

  Reclamebureau
  Droom van het Platteland

  Stuifzandlaan 6
  7764 ATZandpol, Drenthe

  E-mail: info@dvhp.nl
  Tel: 0591-226497
  BTW-nr: NL001396255B31
  KvK-nr: 50104004

  Abonneer gratis op mijn YouTube-kanaal

  © 2021 Droom van het Platteland. Alle rechten voorbehouden.

  Please publish modules in offcanvas position.