Webdesign Emmen

Webdesign, Reclame, Drukwerk 
en beter vindbaar in Google (SEO)

T: 0591-226497 | E: info@dvhp.nl

  Webdesign in Emmen

  Een website maken dat gaat niet zomaar. Er komt nogal wat bij kijken. Jouw bedrijf bevindt zich in de regio Emmen en dan wil je ook dat klanten uit omgeving Emmen je kunnen vinden. Daarnaast moet jouw website een goede en professionele indruk geven van jouw bedrijf. Ook op technisch gebied zijn er een aantal eisen waaraan je wilt dat je website voldoet:

  1. Eigentijds webdesign
  2. Moderne uitstraling
  3. Goed zichtbaar op mobiel en tablets (responsive)
  4. Voorzien van een https verbinding zodat je website goed beveiligd is
  5. Goed vindbaar is in Google

  Ik ben gespecialiseerd in webdesigns maken voor bedrijven in de regio Emmen. Dit is tevens mijn eigen werkgebied. Met een website die ik voor je maak haal je een heel groot rendement.

  >> Lees hier: Waar moet je op letten als je een website laat maken

  Yvonne Wieringa - Reclamebureau Droom van het Platteland

  Huisstijl ontwerp

  Je wilt natuurlijk dat jouw website herkenbaar is voor klanten.  Het moet niet zo zijn dat je overal verschillende kleuren en afbeeldingen gebruikt want dan is jouw huisstijl niet herkenbaar. Herkenbaarheid vergroten kan door het gebruik van jouw logo in combinatie met jouw bedrijfskleuren.

  Technisch goed onderlegd

  Naast webdesign is ook de technische bouw van webdesign erg belangrijk. Mijn websites zijn goed vindbaar in Google. Zoek maar eens op webdesign Emmen. Daarnaast worden mijn websites goed getoond op mobiel en tablet.

  Meer dan alleen webdesign in Emmen

  Uiteraard is de regio waarin ik werkzaamben groter dan Emmen alleen. Ook buiten Emmen kom ik graag bij je langs om de mogelijkheden voor een goed webdesign te bespreken. Heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op via info@dvhp.nl.

  Andere interessante pagina's

  Webdesign Hoogeveen Webdesign Assen Webdesign Emmen Webdesign Coevorden Webdesign Beilen Webdesign Meppel

  Reviews

  Hieronder vind je een greep uit de ervaringen van mijn klanten, veelal bedrijven uit Drenthe. Mijn gerealiseerde projecten vind je in mijn portfolio.

  Nieuw webdesign voor Toneelgroep Winive uit Nieuw Amsterdam (Drenthe)

  WINIVE - NIEUW AMSTERDAM

  "Dankzij de fijne samenwerking met Droom van het Platteland hebben wij nu een compleet vernieuwde website. Het was prettig samenwerken met Yvonne. Binnen enkele weken was onze website kant en klaar. We zijn heel blij met het resultaat en de persoonlijke benadering. Yvonne is enkele keren bij ons geweest om wijzigingen door te voeren en uitleg te geven. We zijn erg tevreden. 
  Top!
  "
  Henk van der Horst - winive.nl

  Nieuw webdesign voor Stichting Natuurbad de Zandpol (Drenthe)

  NATUURBAD - ZANDPOL

  "Onze website was bijgehouden door een externe partij. Door verschillende wijzigingen in ons bestuur konden wij geen wijs meer uit de website worden. De website was verouderd qua informatie en qua layout. Yvonne heeft ons geholpen om er weer een frisse website van te maken die ook nog eens goed te zien is op tablet en mobiel. Dankzij haar hebben we nu een goedkopere hosting en kunnen we de website zelf, op een simpele manier, bijwerken."
  Dennis Vorsteveld - natuurbaddezandpol.nl

  Nieuw webdesign voor Hout & Steen uit Nieuw Buinen (Drenthe)

  HOUT & STEEN - NIEUW BUINEN

  "Wat zijn wij blij met onze nieuwe website! We wilden onze website aangepast hebben om zoveel mogelijk fotomateriaal kwijt te kunnen. Bij een vorige websitebouwer kregen we steeds te horen dat wat wij wilden niet mogelijk was. Maar Yvonne denkt in oplossingen en dat tegen een prettig tarief. Na het eerste gesprek voelde zij precies aan wat wij wilden en binnen no time stond de website! Ik kan Reclamebureau Droom van het Platteland echt aanraden."
  Gineke Kuipers -  hout-steen.nl

  Voor een nieuw webdesign ben je bij mij aan het juiste adres. Droom van het Platteland bevindt zich in Zandpol, vlakbij Emmen. Met mijn bedrijf onderscheidt ik mij met een persoonlijk, regionaal karakter en creatieve uitingen die net even anders zijn. >> Neem snel contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.

  Volg mij op Facebook

  Contact

  Reclamebureau
  Droom van het Platteland

  Stuifzandlaan 6
  7764 ATZandpol, Drenthe

  E-mail: info@dvhp.nl
  Tel: 0591-226497
  BTW-nr: NL001396255B31
  KvK-nr: 50104004

  Abonneer gratis op mijn YouTube-kanaal

  © 2021 Droom van het Platteland. Alle rechten voorbehouden.

  Please publish modules in offcanvas position.