Drukwerk Emmen - Reclamebureau Droom van het Platteland

Drukwerk Emmen

Zoek je een drukkerij of iemand die jouw drukwerk kan verzorgen in de omgeving Emmen? Bij mij ben je aan het juiste adres. Ik verzorg graag voor jou de vormgeving en ook een bestaand ontwerp laten drukken is geen probleem.

Waarom kies je voor Droom van het Platteland?

Ik werk samen met een aantal verschillende drukkerijen waardoor ik voor een hele gunstige prijs kan zorgen. Omdat ik een eenmanszaak heb blijven de overhead kosten laag. Daarnaast loopt het contact met de drukkerij via mij zodat je je niet druk hoeft te maken over wat er bedoelt wordt met technische termen, als: afloop, snijtekens, cmyk en PMS. Ik regel dat voor je.

Wat is je deadline? Gisteren? ;-)

In de meeste gevallen merkt je vandaag dat het briefpapier op is en heb je het gisteren nodig. Ik begrijp dat het snel moet. Oplages onder 1000 stuks lever ik binnen 3 werkdagen. Oplages boven de 1000 stuks lever ik in 7 werkdagen. Je hebt je drukwerk dus snel aan huis bezorgd, zonder dat er bezorgkosten in rekening worden gebracht. Hierbij maakt het niet uit of je rondom Emmen woont of ergens anders in Nederland.

A&L Bert Jagt

Voor A&L Bert Jagt heb ik de volledige huisstijl gemaakt. Includief logo ontwerp en levering van visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

Boetiek Creatiek

Voor Boetiek Creatiek heb ik het logo ontworpen. Daarnaast heb ik een drieluikfolder gemaakt, visitekaartjes en een reclamebord. Deze heb ik ook laten drukken.

Natuurbad de Zandpol

Voor Kiosk Natuurbad de Zandpol heb ik de menukaarten, posters, flyers, folders en het logo gemaakt.

Droom van het Platteland

Stuifzandlaan 6
7764 AT Zandpol, Drenthe

E-mail: info@dvhp.nl
Tel: 0591-226497

BTW-nr: NL001396255B31
KvK-nr: 50104004

Links

>> Vacatures
>> Algemene Voorwaarden
>> Privacy Verklaring

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag: 08.00 – 17.00 uur.
Vrijdag, Zaterdag en Zondag: Gesloten.