Webhosting - Reclamebureau Droom van het Platteland
Image

Webhosting incl. domeinnaamregistratie

Wat is webhosting?

Hosting zorgt ervoor dat uw website online te zien is. Een website wordt op een server gezet waardoor andere mensen uw website kunnen bezoeken.Domeinnaamregistratie en webhosting zijn de twee dingen die u beslist nodig heeft om uw website online te laten draaien.

Het is voordeliger om de domeinnaamregistratie en het aanvragen van het hostingpakket in één keer te doen, in plaats van de domeinnaam apart te registreren. Droom van het Platteland regelt dit graag voor u.

Alvast uw domeinnaam en webhosting geregeld hebben?

U kunt uw domeinnaam en webhosting alvast vastleggen. Uw webdesign kan eventueel later volgen.

Webhosting partner

Droom van het Platteland laat alle websites hosten bij Yourhosting in Zwolle. Alle websites met een CMS (Content Management System, bijv. WordPress) draaien op een Linux server. Wij regelen het aanvragen voor de domeinnaamregistratie en webshosting voor u, zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen. U betaalt precies hetzelfde als wanneer u zelf uw hosting aanvraagt, maar u heeft er geen rompslomp van. En over technische termen hoeft u zich niet meer druk te maken. U weet zeker dat u alles goed geregeld heeft.

Wat kost webhosting?

De kosten voor webhosting zijn afhankelijk van de grote van de website en dus de hoeveelheid dataverkeer. De meeste sites kunnen met het XS pakket goed uit de voeten. Dat pakket kost op jaarbasis ongeveer 60 euro ex btw.

Droom van het Platteland

Stuifzandlaan 6
7764 AT Zandpol, Drenthe

E-mail: info@dvhp.nl
Tel: 0591-226497

BTW-nr: NL001396255B31
KvK-nr: 50104004

Links

>> Vacatures
>> Algemene Voorwaarden
>> Privacy Verklaring

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag: 08.00 – 17.00 uur.
Vrijdag, Zaterdag en Zondag: Gesloten.