Diensten overzicht

Webdesign, Reclame, Drukwerk 
en beter vindbaar in Google (SEO)

T: 0591-226497 | E: info@dvhp.nl

  Waar ik je mee kan helpen

  Droom van het Platteland is een full service bureau. Dat biedt een belangrijk voordeel: Je vindt alles onder één dak. Je hebt één contactpersoon die alles voor je regelt op het gebied van reclame voor je bedrijf. Korte lijnen en duidelijke communicatie, daar houd ik van. Daarnaast ben ik vooral regionaal actief, ik spreek de taal van jou en van jouw klanten. Hieronder vind je een overzicht alles waar ik je mee kan helpen.

   

  NIEUWE WEBSITE

  Van zakelijke tot speelse en creatieve websites, ik regel het! Je website wordt gemaakt in WordPress of Joomla, waardoor je zelf je eigen website bij kan werken.
  Lees meer...

  DRUKWERK

  Visitekaartjes, briefpapier, posters, advertenties, agenda's, rittenstaten, je kan het zo gek niet bedenken. Het meeste drukwerk wordt binnen 3 dagen geleverd.
  Lees meer...

  TEKSTSCHRIJVEN

  Tekstschrijven is een vak apart, zeker voor het web. Het is belangrijk dat een tekst kort en begrijpbaar is en geen spelfouten bevat. En een goede tekst haalt klanten over om bij jou te kopen!
  Lees meer...

  DRONE VIDEOS

  Professionele video's om je bedrijfs- of evenementenlocatie in kaart te brengen.  Een drone biedt hier de juiste oplossing voor i.c.m. de juiste vergunning.
  Lees meer...

  HOGER IN GOOGLE (SEO)

  Je website wordt bij ons altijd zoekmachinevriendelijk opgeleverd. Dat houdt in dat je website goed door zoekmachines te vinden is en je website op belangrijke zoektermen naar voren komt.
  Lees meer...

  FOTOGRAFIE

  Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Daarom is het belangrijk goede en professionele foto's in je zakelijk drukwerk en op je website te gebruiken. Ik help je hier graag bij.

  Volg mij op Facebook

  Contact

  Reclamebureau
  Droom van het Platteland

  Stuifzandlaan 6
  7764 ATZandpol, Drenthe

  E-mail: info@dvhp.nl
  Tel: 0591-226497
  BTW-nr: NL001396255B31
  KvK-nr: 50104004

  Abonneer gratis op mijn YouTube-kanaal

  © 2021 Droom van het Platteland. Alle rechten voorbehouden.