Website laten maken Emmen (Drenthe)

Webdesign, Reclame, Drukwerk 
en beter vindbaar in Google (SEO)

T: 0591-226497 | E: info@dvhp.nl

  Website laten maken Emmen

  Je wilt een website laten maken door een bedrijf gevestigd in de regio Emmen, waarschijnlijk omdat je zelf in deze regio woont. Iemand in de buurt, want als er iets is dan kan je makkelijk bij diegene terecht. Iemand die je helpt wanneer dat nodig is. Iemand die precies aanvoelt wat je voor ogen hebt en dit vertaalt naar een mooie website. Ik help je graag.

  Ik ben Yvonne Wieringa en ik ben in 2010 met mijn eigen droom gestart in Drenthe. Namelijk mijn bedrijf  'Reclamebureau Droom van het Platteland'.

  Ik maak websites, foto's, (drone)video's, logo's, reclamemateriaal, bedrijfsreportages en divers drukwerk voor middelgrote en kleine ondernemers, vooral in de regio Emmen. Ik maak niet alleen websites, maar ik ondersteun je ook wanneer je al een website hebt. Als je een website hebt waar je graag een paar aanpassingen wil laten doen dan kan dat ook.

  Wil je meer weten over mij? Klik dan op deze link:
  >> Over Droom van het Platteland
  Yvonne Wieringa webdesigner
  Loading...

  Een website die je zelf gemakkelijk kan bijwerken

  De website is voor iedereen eenvoudig bij te houden. Ik heb een lijst met instructievideo's gemaakt voor iedereen die door mij een website laat maken. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je teksten en afbeeldingen kan wijzigen, hoe je het menu aan kan passen en hoe je foto's, video's en teksten kan toevoegen.

  Zie hier links een voorbeeld van een instructievideo. Klik op de video om hem af te spelen. Klik op de pijltjes rechtsonderin om de video in volledig scherm te zien.

  Niet zomaar een website

  En niet zomaar een website. Een website is niet meer een online visitekaartje. Je wilt een website die voor je werkt. Die je mogelijkheden geeft. Maar ook een website die gevonden wordt in Google. Een website die zo is ingericht om van een websitebezoeker een klant te maken. Een website met de juiste uitstraling. Een uitstraling die de professionaliteit van je bedrijf weergeeft. Een website die goed te zien is op mobiel en tablet. Een website die snel geladen wordt waardoor je beter wordt gevonden. Met de websites die ik maak, kan dit. En daarbij krijg je de juiste ondersteuning.

  Meer weten? Lees nu:  >> Meer over een website die werkt
  Website laten maken Emmen

  Website laten maken: Waar moet je op letten?

  Het (laten) maken van een website is een vak apart. Wat ik vaak hoor is: 'Ik heb een kennis die handig is met computers, die heeft mijn website gemaakt', of 'Ik heb een website maar ik haal weinig klanten binnen via mijn website', of 'Ik heb wel een website maar ik krijg de layout toch niet precies zoals ik het hebben wil.

  Er zijn veel programma's op internet te vinden waar je zelf een website mee kan maken. Maar hiermee ben je er nog niet. De layout is niet alleen belangrijk, maar ook het technische aspect van de website is super belangrijk. Is je website zoekmachinevriendelijk? Is je website beveiligd met een SSL certificaat? Staan de URL's goed? Is de structuur op je website logisch en gebruiksvriendelijk? Is je website responsive, dat wil zeggen: Goed te zien op mobiel en tablet. Etc.

  Wil je hier meer over weten?

  Als je door mij een website laat maken, wat krijg je dan allemaal? 

  • Een professioneel webdesign op maat
  • Zoekmachinevriendelijk: Goed gevonden in Google
  • Persoonlijk contact, goede communicatie en juiste ondersteuning
  • SSL Certificaat waarmee je website is beveiligd
  • Een website die goed wordt weergegeven op tablet en mobiel
  • Een contactformulier met een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. e-mailadres
  • Inzicht in websitestatistieken d.m.v. Google Analytics
  • Aanmelding bij Google Businesspages
  • Ondersteuning met hoe je zelf je website kan bijwerken d.m.v. instructievideo's

  Reviews

  Hieronder kan je een aantal reacties van mijn klanten zien.Wil je meer projecten zien die ik heb gedaan? 
  Kijk dan in mijn >> Portfolio of op mijn >> FacebookpaginaKlik op de onderstaande foto's om de websites live te zien.
  Natuurbad de Zandpol - Zandpol
  webdesign-natuurbad-de-zandpol

  "Onze website was bijgehouden door een externe partij. Door verschillende wijzigingen in ons bestuur konden wij geen wijs meer uit de website worden. De website was verouderd qua informatie en qua layout. Yvonne heeft ons geholpen om er weer een frisse website van te maken die ook nog eens goed te zien is op tablet en mobiel. Dankzij haar hebben we nu een goedkopere hosting en kunnen we de website zelf, op een simpele manier, bijwerken."

  Dennis Vorsteveld
  Vrijwilliger
  B&B Huize Vreugdevol - Nieuw Amsterdam
  Webdesign B&B Huize Vreugdevol

  "Een goede website bouwen is een vak kwamen we achter, wat ons zelf niet lukte wist Yvonne snel wel te realiseren. Super professioneel en met een mooie layout bouwde ze een prachtige website met uitstraling. Ze denkt echt mee met het presenteren van onze Bed&Breakfast. Voelde precies aan hoe wij de site wilde hebben, onze complimenten. Verder maken de heldere uitleg en persoonlijke benadering het af. Wij vonden het helemaal top!"

  Erwin Raar
  Mede-eigenaar
  HC de Viersprong - Nieuw Amsterdam
  Website Horecacentrum De Viersprong

  "Wij hadden nog geen website voor ons horecacentrum. In deze tijd mag dat uiteraard niet ontbreken. Na wat wijzigingen in het personeelsbestand besloten wij om ons horecacentrum duidelijker op de kaart te zetten. Yvonne heeft dat voor ons met een mooie website gerealiseerd. Daarnaast heeft zij ook onze bedrijfsvermelding in Google aangepast, waar wij zelf niet uitkwamen. We zijn erg tevreden."

  Gert Koers
  Mede-eigenaar

  Volg mij op Facebook

  Contact

  Reclamebureau
  Droom van het Platteland

  Stuifzandlaan 6
  7764 ATZandpol, Drenthe

  E-mail: info@dvhp.nl
  Tel: 0591-226497
  BTW-nr: NL001396255B31
  KvK-nr: 50104004

  Abonneer gratis op mijn YouTube-kanaal

  © 2021 Droom van het Platteland. Alle rechten voorbehouden.