pc-ipad-telefoon

 

Webdesignbureau
Droom van het Platteland

Uw partner voor uw online zichtbaarheid, reclame, drukwerk en social media campagnes. Alles onder één dak en dat is wel zo gemakkelijk.

offerte-button-wit

Een website laten maken

Zoekt u een webdesigner uit Emmen en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

vinkje-groenEen nieuwe website al vanaf 499 euro
U zoekt een website die professioneel is maar niet te duur. Met onze verschillende website pakketten vindt u de oplossing die het beste bij u past. U heeft al een website vanaf 499 euro.

 

vinkje-groenVaste prijzen en 100% tevredenheidsgarantie
Daarnaast werken we met vaste prijzen waardoor u altijd van te voren weet waar u aan toe bent. Met onze 100% tevredenheidsgarantie gaan we net zo lang door totdat u helemaal tevreden bent met uw nieuwe site.

 

vinkje-groenWebsite training
U heeft waarschijnlijk al ervaring met het werken met computers, maar vindt u het prettig dat de werking van uw nieuwe website persoonlijk wordt uitgelegd? Dit doen wij graag.  

 

vinkje-groenPersoonlijk contact, ook buiten kantooruren
Sterk in persoonlijk contact, dat werkt. U bent als ondernemer ontzettend druk en dat begrijpen wij. Wij denken met u mee. Daarom komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken in een vrijblijvend gesprek, ook ’s avonds en in het weekend.

Meteen offerte aanvragen:

Naam:
Ongeldige invoer

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres

Telefoon:
Ongeldige invoer

Bericht:
Ongeldige invoer

 

website-laten-maken-emmenWaarom een nieuwe site?

U wilt graag een website laten maken. Hier komt meer bij kijken dan alleen een ontwerp. Naast het goed technisch functioneren moet een website ook een goede uitstraling hebben. Wij zorgen voor een unieke professionele uitstraling van uw bedrijf en een gebruiksvriendelijke website. Hierdoor zal uw website direct klanten aantrekken en mensen warm maken voor uw product of dienst. U heeft al een website voor 499,00 euro, vaste prijs! Klik op de sectie 'Kosten' hieronder voor meer informatie.

Een website met CMS

Geen wens is ons te gek. U kunt uw website eenvoudig bijhouden met een CMS (Content Management System) zoals WordPress of Joomla. Hiermee houd u uw website altijd eenvoudig up-to-date. Om u te begeleiden ontvangt u gratis een CMS training van 1,5 uur waarin u leert uw website bij te houden.

Hoger in Google = meer bezoekers

Tijdens het ontwikkelen van uw website passen we zoekmachineoptimalisatie toe. Het is bewezen dat wanneer uw website goed is inricht, u beter vindbaar bent voor uw bezoekers, en dat levert u meer klanten op. Wij hebben de kennis en de expertise in huis om dit voor u te realiseren. Zo haalt u alles uit uw website wat er in zit.  

 

Button-offerteaanvragen       Button-afspraakmaken       Button-beldirect

 

 

Wat kost het om een website te laten maken?

Kosten webdesign:

Webdesign met CMS

499,00 eenmalig, ex btw (vaste prijs!)                          

Webhosting incl. domeinnaam en e-mailadres

42,50 per jaar, ex btw


Voor het maken van een website werken we met een vaste prijs. U komt dus nooit achteraf voor financiële verassingen te staan en dat is wel zo gemakkelijk. Een website met CMS = Content Management System (zelf bijhouden van uw website) komt neer op 499 euro.

Voor dit bedrag ontvangt u:

- Een fris en professioneel webdesign geheel op maat
- Zoekmachineoptimalisatie (basis)
- Inzicht in bezoekersstatistieken via Google Analytics
- Een CMS om uw website te beheren
- Een gratis hands-on CMS-training á 1,5 uur
- Een gratis CMS handleiding in het Nederlands
- Uitstekende service, voor én na het opleveren van uw website
- 100% tevredenheidsgarantie

Indien u specifiekere wensen heeft zoals bijvoorbeeld een nieuwsbriefsysteem dan is dat ook mogelijk. Voor optionele modules worden extra kosten in rekening gebracht.

Wanneer u heeft besloten om een website bij ons te laten maken zult u hier absoluut geen spijt van krijgen. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken (ook 's avonds). Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

100% tevredenheidsgarantie: niet goed, geld terug

Kwaliteit en service staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Uw website wordt op maat voor u gemaakt en we gaan net zo lang door totdat u tevreden bent, zonder bijkomende kosten. We doen er alles aan om uw website naar 100% tevredenheid af te leveren. Lees hier meer over onze werkwijze.

Reviews

Hieronder vindt u een greep uit de ervaringen van onze klanten.

Bart_portret-1

– Cesar Emmen | www.cesaremmen.nl
2 Augustus, 2017 - Droom van het Platteland; Realiseer je Droom; houd je eigen website bij!, maakt zijn naam en bedrijfslogo geheel waar.Tijdens de eerste kennismaking bleek dat Yvonne Wieringa zich goed had voorbereid; zij kwam snel to-the-point en kwam vrij snel met ideeën en suggesties. Het (op-)bouwen van de website vindt plaats in goed overleg; aanpassingen van het concept idee is altijd mogelijk. De communicatie via email gaat goed en er wordt door Yvonne snel en klant vriendelijk gereageerd op wensen, aanpassingen of fouten. Al met al een prettige samenwerking.
De handleiding om zelfstandig aanpassingen uit te voeren op je site (CMS) is handig en duidelijk (in het Nederlands!). De prijsstelling van het geheel is zeer concurrerend.

Mijn beoordeling: 5/sterren 5-stars1

Totaalcijfer Droom van het Platteland: 5/5 gebaseerd op 1 beoordeling

 

Button-offerteaanvragen       Button-afspraakmaken       Button-beldirect

Vind ons op Google+

Door:Yvonne Wieringa

 

harryluik- omgeving emmen

snowflockparty-emmen

Dledalen - omgeving emmen

Harry Luik - Valthermond

"Wij zijn erg tevreden over zowel de nieuwe corporate site als de autolease website. Beide hebben nu een professionele uitstraling gekregen. We krijgen veel positieve reacties van onze klanten." 

Jos Luik - harryluik.nl

Snowflock party - Emmen

"Dankzij de fijne samenwerking met Droom van het Platteland hebben wij nu een mooi logo, fantastische website en hele mooie posters. We zijn super tevreden! 
Arjan de Roo - snowfockparty.nl

De Laatste Eer - Dalen

"Het contact met Droom van het Platteland is laagdrempelig en vlot. Yvonne reageert snel en adequeaat op onze wensen met als resultaat een hele mooie website" 
Gea Klink - www.dledalen.nl

 

Om een website te laten maken bent u bij ons aan het juiste adres. Droom van het Platteland bevindt zich in Zandpol, vlakbij Emmen. Droom van het Platteland onderscheid zich vanwege haar persoonlijke, regionale karakter en creatieve uitingen die net even anders zijn. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Meteen contact

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres

Bericht:
Ongeldige invoer

Captcha(*)
Captcha
Ongeldige invoer

Adres

Droom van het Platteland

Stuifzandlaan 6
7764 ATZandpol

E-mail: info@dvhp.nl
Tel: 0591-226497
Mobiel: 06-10373793
BTW-nr: NL102530506B01
KvK-nr: 50104004