Webshop of webwinkel beginnen | Droom van het Platteland - Reclamebureau Droom van het Platteland

Webdesign, Reclame, Drukwerk 
en beter vindbaar in Google (SEO)

T: 0591-226497 | E: info@dvhp.nl

  Ik wil een webshop starten, maar waar begin ik?

  U wilt een webshop beginnen en waarschijnlijk bent u al op zoek naar software waarmee u dit gemakkelijk kunt doen. Er zijn zelfs websites die gratis webshops aanbieden. Maar met een webshop alleen bent u er nog niet. U wilt natuurlijk ook gevonden worden in zoekmachines. Hieronder een overzicht waarmee u rekening moet houden voordat u een webshop begint.

  Waar let u op?

  1. Is mijn webshop gemakkelijk bij te werken?
  2. Betaal ik niet te veel? 
  3. Is uw webshop gemakkelijk te vinden in zoekmachines?


  Als u kiest van een webshop van Droom van het Platteland hoeft u zich over bovenstaande vragen geen zorgen te maken. Wij bieden een eenvoudig bij te houden webshop tegen een scherpe prijs en die voorzien is van alle SEO mogelijkheden. Dit doen we in samenwerking met Bied Meer Webwinkels. Daarnaast bieden wij een uitstekende service: Het aanvragen van hosting en een domeinnaam kunt u door ons laten doen. En nadat de webshop is opgeleverd staan wij altijd klaar voor advies.

  webshop laten maken

  Een goede investering!

  Als u Een webshop is een investering, dat klopt. Maar wel een goede! Als uw webshop gebruiksvriendelijk is ingericht en daarnaast ook zoekmachinevriendelijk, dan zijn toekomstige klanten in staat om gemakkelijk te vinden wat zij zoeken. U heeft uw investering dus snel terugverdiend!

  Wat kost dat?

  Ontwikkelen website inclusief CMS € 899,00 ex BTW (eenmalig)
  Webshoppakket € 12,95 ex BTW (per maand)

  OVERIGE DIENSTEN

  HOGER IN GOOGLE (SEO)

  Uw website wordt bij ons altijd zoekmachinevriendelijk opgeleverd. Dat houdt in dat uw site goed door zoekmachines te vinden is en uw site op belangrijke zoektermen naar voren komt. Maar, bent u tevreden over uw website en wilt u alleen beter gevonden worden? Ook dat regelen wij voor u.

  DOMEINNAAMREGISTRATIE

  Een domeinnaam wordt ook wel een websiteadres of url genoemd. Een domeinnaam kunt u vastleggen zodat niemand anders deze naam kan gebruiken. Maar om uw website online te zetten heeft u een hostingpakket nodig die aan uw domeinnaam gekoppeld wordt.

  WEBHOSTING

  Hosting zorgt ervoor dat uw website online te zien is. Een website wordt op een server gezet waardoor andere mensen uw website kunnen bezoeken. Het is voordeliger om de domeinnaamregistratie en het aanvragen van het hostingpakket in één keer te doen. Wij regelen dit graag voor u.

  CMS

  CMS staat voor Content Management System. Dit betekent dat u eenvoudig uw eigen website bij kunt werken, zonder dat u kennis van HTML of CSS nodig heeft. Het is net of u in een tekstverwerker aan het typen bent. Een kind kan de was doen. Wij bieden een handleiding als naslagwerk. Hierin kunt u alles terug vinden.

  JOOMLA!

  Joomla! is een open source CMS. Dit betekent dat het software programma gratis is voor iedereen om te gebruiken. Wel zijn er diverse templates, extensies en componenten beschikbaar waarvoor in de meeste gevallen betaald moet worden. Joomla! werkt erg prettig en gebruiksvriendelijk en is daarmee ook 1 van de meest gebruikte CMS platformen.

  WORDPRESS

  Voor WordPress geldt eigenlijk hetzelfde als Joomla! Via deze software is  het ook eenvoudig om zelf uw website bij te werken. Het is moeilijk te zeggen welk CMS beter is, het is maar net wat u gewend bent. Alle websites worden standaard in Joomla! gemaakt tenzij u specifiek aangeeft dat u met WordPress wilt werken.

  Volg mij op Facebook

  Contact

  Reclamebureau
  Droom van het Platteland

  Stuifzandlaan 6
  7764 ATZandpol, Drenthe

  E-mail: info@dvhp.nl
  Tel: 0591-226497
  BTW-nr: NL001396255B31
  KvK-nr: 50104004

  © 2019 Droom van het Platteland. Alle rechten voorbehouden.