pc-ipad-telefoon

 

Webdesignbureau
Droom van het Platteland

Uw partner voor uw online zichtbaarheid, reclame, drukwerk en social media campagnes. Alles onder één dak en dat is wel zo gemakkelijk.

offerte-button-wit

Werkwijze

shutterstock 150854963 1. Kennismakingsgesprek
Wanneer u een nieuwe website wilt laten ontwikkelen maken we eerste een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw wensen en ideeën zodat we het ontwerp van de site hier zo goed mogelijk op aan kunnen laten sluiten. Dit gesprek kan in uw eigen huis of op uw kantoor plaats vinden en dat is wel zo gemakkelijk. Ook 's avonds is dat geen enkel probleem.

 

2. Creatief ontwerp
Naar aanleiding van het gesprek wordt er een creatief ontwerp gemaakt. Hierin worden uw wensen in verwerkt. Wel is het gemakkelijk dat er foto's / logo's beschikbaar zijn die in het ontwerp mee kunnen worden genomen. Indien dat niet het geval is kunnen we zelf foto's maken en gebruiken of zogeheten stockphoto's gebruiken. Indien nodig wordt in deze fase ook het aanvragen van de domeinnaamregistratie en de hosting geregeld.

 

3. Technisch ontwerp
Zodra het creatieve ontwerp is goedgekeurd volgt het technische ontwerp. De website wordt volgens het creatief ontwerp gebouwd in een testomgeving. Uw website wordt voorzien van een beheermodule waardoor u zelf uw website eenvoudig bij kunt houden.

 

4. Oplevering
Zodra het technisch ontwerp gereed is en uitvoerig getest wordt het tijd voor de oplevering. U ontvangt de gegevens van de testomgeving. Na eventuele laatste aanpassingen en uw goedkeuring wordt de website live gezet. De website wordt voorzien van bezoekersstatistieken zodat u kunt zien hoeveel bezoekers op uw website terechtkomen.

 

5. Nazorg
Na het live gaan van de website bieden wij de mogelijkheid aan (gratis!) om uitleg te geven over de beheermodule (CMS). Tevens ontvangt u een uitgebreide handleiding op maat waardoor u in de jaren daarna met veel plezier uw website kunt blijven gebruiken. Als u gebruik wilt maken van Outlook om uw e-mail te versturen en te ontvangen bieden wij hierin ook ondersteuning.

100% tevredenheidsgarantie

Wij vinden het erg belangrijk dat u voor 100% tevreden bent met de website die voor u is gemaakt. Als dat betekent dat het creatieve ontwerp meerdere malen moet worden bijgesteld, is dat geen probleem. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Einde website = geen einde service

Na het live gaan van de website kan het voorkomen dat u nog vragen heeft of dat er nog iets aan de website veranderd moet worden. Telefonische ondersteuning is altijd gratis, in het geval van vragen kunt u altijd bellen of mailen en proberen wij u zo goed mogelijk te helpen.

Door:Yvonne Wieringa

Meteen contact

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres

Bericht:
Ongeldige invoer

Captcha(*)
Captcha
Ongeldige invoer

Adres

Droom van het Platteland

Stuifzandlaan 6
7764 ATZandpol

E-mail: info@dvhp.nl
Tel: 0591-226497
Mobiel: 06-10373793
BTW-nr: NL102530506B01
KvK-nr: 50104004